Staatsievervoer

Het laatste vervoer voor uw dierbare

Voor het laatste vervoer van uw dierbare is veel mogelijk. Dat komt omdat er geen speciale regels zijn.
U mag bijvoorbeeld uw dierbare in zijn/haar of uw eigen auto vervoeren. U brengt uw dierbare dan letterlijk zelf naar zijn of haar laatste rustplaats. Dat geeft een heel 'eigen' voelen. Natuurlijk moet de auto daarvoor wel groot genoeg zijn.

U kunt ook kiezen voor een vervoersmiddel dat op een andere manier beter past bij de overledene: een staatsieauto in een bepaald merk of kleur. Waar de rouwauto vroeger altijd zwart was, kiest men steeds vaker voor zilver-grijs, bordeauxrood of donkerblauw.

Tumulus heeft een eigen (zwarte) VW Caddy: vaak vragen families ons om hun dierbare hierin naar zijn/haar laatste rustplaats te brengen. Ook dat kan.

Wilt u zolang mogelijk bij uw overleden dierbare blijven, dan is de uitvaartbus wellicht een mooie keuze. Dit is een bus waarin zowel de kist met de overledene als de nabestaande plaats in nemen. Samen brengt u de overledene naar de begraafplaats of het crematorium en na afloop rijdt u gezamenlijk in dezelfde bus met elkaar naar huis.
De uitvaart bus bestaat voor groepen van 8 tot 22 personen.

Er zijn nog meer mogelijkheden om uw overlede dierbare te vervoeren naar zijn/haar laatste rustplaats; het vervoersmiddel maakt het laatste afscheid heel persoonlijk. Zo kunt u kiezen voor de uitvaartcaravan, motor of truck.
Is de af te leggen afstand klein, dan kunt u aan de uitvaart(bak)fiets, kar met koe of loopkoets denken.

Wij informeren u graag!
 

Belt u bij overlijden: 026 – 32 58 440
Dag en nacht bereikbaar