Foto’s, video en geluid

Wij leggen veel momenten in ons leven vast met foto's en films. En steeds vaker kiest een familie om ook het laatste afscheid te laten fotograferen of filmen. En dat is niet verwonderlijk… Het materiaal is fijn is voor de mensen die niet bij de uitvaart konden zijn, en ook kunnen de beelden en opnames helpen bij het verwerken van het verdriet.
Er gebeurt veel op een afscheidsdag en er wordt vaak veel gezegd of naar muziek geluisterd. Door het grote verdriet, gaat er veel langs u heen en soms zijn uitgesproken woorden niet goed verstaanbaar… Foto's, films, geluid -en videoopnames helpen bij de herinnering van de dag waarop u afscheid nam van uw diebare. Ook voor jonge kinderen is het belangrijk om later te kijken naar de foto's of opnames, als herinnering aan hun overleden dierbare.

Afscheidsfotografie, een geluidsopname of een ingetogen videoreportage biedt u de mogelijheid mensen te laten delen in de dankbare voldoening dat er op een passende manier afscheid is genomen. Wij werken graag samen met fotografen en filmers die onzichtbaar, elegant en ingetogen te werk gaan om de herinnering van een intens afscheid voor u vast te leggen.
 

Belt u bij overlijden: 026 – 32 58 440
Dag en nacht bereikbaar