Uitvaart Huissen

Het afscheid nemen van een overleden dierbare blijft een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in ons leven. Dit is dan ook een heel moeilijke en heftige tijd. In de periode na het overlijden moet er in korte tijd de uitvaart in Huissen geregeld worden. Hier komt van alles bij kijken. Uitvaartverzorging Tumulus kan u bij het verzorgen van een begrafenis, crematie uitvaart Huissen ondersteunen. Onze uitvaartleiders luisteren naar u en ondersteunen u in de dagen na het overlijden van uw dierbare. Zo krijgt u gelegenheid om liefdevol en met aandacht afscheid te nemen van uw overlijden dierbare.

Tumulus Uitvaartverzorging verzorgt een passende crematie of begrafenis in Huissen, waarbij u op een waardige manier afscheid kunt nemen van uw dierbare. Bij het verzorgen van een uitvaart in Huissen bent u bij ons dan ook verzekerd van:

  • Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal;
  • In huiselijk sfeer afscheid nemen van uw dierbare;
  • Een vast contactpersoon die u en uw familie begeleidt;
  • Wij verzorgen de uitvaart in Huissen ongeacht de verzekering;
  • Wij bieden gebruik van rouwhuiskamers in Huissen en Bemmel.

Wenst u meer informatie te ontvangen over onze mogelijkheden betreffende een crematie of begrafenis in Huissen? Neem dan contact met ons op. Dit doet u door een e-mail sturen naar info@tumulus.nl of door te bellen naar 026 – 325 84 40.

Tumulus Uitvaartverzorging is bereikbaar via postadres Langestraat 52 B in Huissen.

Crematie of begrafenis in Huissen

Na het overlijden van een dierbare zullen wij als eerste de opbaring verzorgen. Dit kan bij u thuis of in één van onze rouwhuiskamers. Als u dit wenst, kunt u helpen bij de laatste verzorging van de overleden dierbare.

Er moeten vervolgens veel zaken geregeld worden. Van dag tot dag bespreken wij met u en eventueel andere nabestaanden wat er gedaan moet worden, waarbij wij u veel informatie zullen aanreiken over de mogelijkheden. Zo zal er de eerste dag de keuze tussen een begrafenis of een crematie voor de uitvaart Huissen moeten worden gemaakt. In de dagen daarop volgend gaat de aandacht naar het programma van de plechtigheid rond crematie of begrafenis in Huissen. Onze ervaring is dat mensen juist in deze emotionele periode hun kracht en creativiteit inzetten om van de uitvaart in Huissen een persoonlijk afscheid te maken. Neemt u gerust contact op voor meer informatie.