Uitvaart Bemmel laten verzorgen door Tumulus

Het verlies van een dierbare blijft een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in ons leven. De periode rondom het afscheid nemen van een overleden dierbare is dan ook een heel heftige tijd. In deze heftige periode dient er ook in korte tijd van alles geregeld te worden betreffende een uitvaart in Bemmel. Wordt het een crematie of begrafenis in Bemmel is al een van de vele lastige vragen, waar u en de andere nabestaanden mee te maken krijgt. Uitvaartverzorging Tumulus kan u bij het verzorgen van een begrafenis of crematie in Bemmel ondersteunen. Onze uitvaartleiders luisteren naar u en ondersteunen u in de dagen na het overlijden van uw dierbare.

Tumulus Uitvaartverzorging verzorgt een passende crematie of begrafenis in Bemmel, waarbij u op een waardige manier afscheid kunt nemen van uw dierbare. Bij het verzorgen van een uitvaart in Bemmel bent u bij ons dan ook verzekerd van:

  • Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal;
  • In huiselijk sfeer afscheid nemen van uw dierbare;
  • Een vaste contactpersoon die u en uw familie begeleid;
  • Wij verzorgen de uitvaart in Bemmel ongeacht de verzekering;
  • Wij bieden rouwhuiskamers in Huissen en Bemmel.

Wenst u meer informatie te ontvangen over onze mogelijkheden betreffende een crematie of begrafenis in Bemmel? Neem dan contact met ons op. Dit doet u door een e-mail sturen naar info@tumulus.nl of door te bellen naar 026 – 325 84 40.

Tumulus Uitvaartverzorging is bereikbaar via postadres Langestraat 52 B in Huissen.

Opbaren in Bemmel

Naast opbaren in de eigen huiselijke omgeving is het ook mogelijk om op te baren bij de Theaterkerk in Bemmel.

Wilt u hier meer over weten? Of over de mogelijkheden bij een begrafenis of crematie vanuit Bemmel? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen, waarmee u geconfronteerd wordt.