Uitvaart Arnhem

Na het overlijden van een dierbare volgt een moeilijke, emotionele en heftige periode. Het afscheid nemen van uw overleden dierbare blijft dan ook een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in ons leven. Er moet van alles geregeld worden rondom een uitvaart Arnhem. Uitvaartverzorging Tumulus kan u helpen bij het verzorgen van een crematie of begrafenis in Arnhem. Onze uitvaartleiders luisteren naar u en ondersteunen u in de dagen na het overlijden van uw dierbare. Zo krijgt u gelegenheid om liefdevol en met aandacht afscheid te nemen van uw overleden dierbare.

Tumulus Uitvaartverzorging verzorgt een passende crematie of begrafenis in Arnhem, waarbij u op een waardige manier afscheid kunt nemen van uw dierbare. Bij het verzorgen van een uitvaart in Arnhem bent u bij ons dan ook verzekerd van:

  • Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal;
  • In huiselijk sfeer afscheid nemen van uw dierbare;
  • Een vast contactpersoon die u en uw familie begeleidt;
  • Wij verzorgen de uitvaart in Arnhem ongeacht de verzekering;
  • Wij bieden rouwhuiskamers in Huissen en Bemmel.

Wenst u meer informatie te ontvangen over onze mogelijkheden betreffende een crematie of begrafenis in Arnhem? Neem dan contact met ons op. Dit doet u door een e-mail sturen naar info@tumulus.nl of door te bellen naar 026 – 325 84 40.

Tumulus Uitvaartverzorging is bereikbaar via postadres Langestraat 52 B in Huissen.

De naam Tumulus

Tumulus, dit betekent letterlijk grafheuvel en verwijst naar onze eigen historische begraafcultuur. Dergelijke grafheuvels worden in Nederland nog gevonden op de hoge zandgronden zoals de Veluwe. De essentie van deze grafcultuur lag in het in stand houden van de herinnering aan de dierbare overledene.  Deze essentie houden wij graag in stand bij de uitvaart in Arnhem, die wij voor uw overleden dierbare verzorgen. Wat ons aanspreekt hierbij is het respect voor oude gebruiken en de persoonlijke nagedachtenis aan de overledene.

Uw eigen wensen voor uitvaart Arnhem vastleggen

Een overlijden brengt veel met zich mee. Aan de ene kant is er het intense verdriet om het verlies, maar u moet ook veel regelen en zakelijke beslissingen nemen.  Tumulus raadt aan om van tevoren eens te oriënteren in de mogelijkheden bij een uitvaart Arnhem. Een begrafenis, een crematie, de keuze hiervan is slechts al een van de mogelijkheden, waarover wij met u kunnen spreken. Wilt u een dergelijk gesprek aan gaan? Neem dan even contact met ons op.

uitvaart arnhem