Uitvaart Angeren

Het afscheid nemen van een overleden dierbare blijft een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in ons leven. Dit is dan ook een heel moeilijke en heftige tijd. In de periode na het overlijden moet er in korte tijd de uitvaart in Angeren geregeld worden. Hier komt van alles bij kijken. Uitvaartverzorging Tumulus kan u bij het verzorgen van een begrafenis of crematie voor de uitvaart Angeren ondersteunen. Onze uitvaartleiders luisteren naar u en ondersteunen u in de dagen na het overlijden van uw dierbare. Zo krijgt u gelegenheid om liefdevol en met aandacht afscheid te nemen van uw overleden dierbare.

Tumulus Uitvaartverzorging verzorgt een passende crematie of begrafenis in Angeren, waarbij u op een waardige manier afscheid kunt nemen van uw dierbare. Bij het verzorgen van een uitvaart Angeren bent u bij ons dan ook verzekerd van:

  • Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal;
  • In huiselijk sfeer afscheid nemen van uw dierbare;
  • Een vast contactpersoon die u en uw familie begeleidt;
  • Wij verzorgen de uitvaart in Lingewaard ongeacht de verzekering;
  • Wij bieden rouwhuiskamers in Huissen en Bemmel.

Wenst u meer informatie te ontvangen over onze mogelijkheden betreffende een crematie of begrafenis Angeren? Neem dan contact met ons op. Dit doet u door een e-mail sturen naar info@tumulus.nl of door te bellen naar 026 – 325 84 40.

Tumulus Uitvaartverzorging is bereikbaar via postadres Langestraat 52 B in Huissen, gemeente Lingewaard.

Begrafenis of crematie Angeren

Het werkgebied van Tumulus uitvaartverzorging is erg ruim. Vanuit de twee vestigingen met rouwhuiskamers in Huissen en Bemmel zijn we werkzaam in alle kernen van de gemeente Angeren voor het verzorgen van een uitvaart.

Een begrafenis of crematie Angeren is mogelijk op de Algemene Begraafplaats De Hoeve in Huissen, op de Algemene Begraafplaats Gendt of op de Algemene Begraafplaats Bemmel. Daarnaast zijn er de Bijzondere begraafplaatsen, deze behoren bij een kerk.

Uw eigen wensen voor uitvaart Angeren vastleggen

Een overlijden brengt veel met zich mee. Aan de ene kant is er het intense verdriet om het verlies, maar u moet ook veel regelen en zakelijke beslissingen nemen.  Tumulus raadt aan om van tevoren eens te oriënteren in de mogelijkheden bij een uitvaart Angeren. Een begrafenis, een crematie, de keuze hiervan is slechts al een van de mogelijkheden, waarover wij met u kunnen spreken. Wilt u een dergelijk gesprek aan gaan? Neem dan even contact met ons op.