Rouwhuiskamer Huissen

Stil naar je kijken en onze liefde voelen

Een 'thuis'rouwkamer in Huissen

Niet iedereen heeft de mogelijkheid een overledene thuis op te baren, bijvoorbeeld omdat er geen beschikbare ruimte is. Tumulus onderscheidt zich als uitvaartonderneming door een rouwhuiskamer te faciliteren. Deze bevindt zich aan de Weverstraat 5 in Huissen. Wij wonen zelf boven de rouwhuiskamer en hebben daar ook ons kantoor.

Deze sfeervol ingerichte huiskamer heeft onder andere een zithoek met een haard, muziekinstallatie en een keuken waar u zelf koffie en thee kunt zetten. Voor jonge kinderen is er een speelhoek aanwezig. U krijgt de sleutel en heeft 24 uur per dag de beschikking over de ruimte. U hoeft dus niet met ons te overleggen over bezoektijden. U kunt dat zelf regelen.

Daarnaast kunt u naar eigen behoefte de ruimte verder aankleden met persoonlijke voorwerpen zoals foto’s, boeken, bloemen, tekeningen en knuffels.

Voor kleinere gezelschappen tot ongeveer 50 personen kunt u de rouwhuiskamer Huissen ook gebruiken voor een afscheidsbijeenkomst. Wij kunnen u daar ook koffie met een broodje aanbieden.
 

 

 

 

Belt u bij overlijden: 026 – 32 58 440
Dag en nacht bereikbaar

 

Wenst u vrijblijvend meer informatie?