Ervaringen

Is het nu klaar? Nee. Het is af. Dat wel. Maar het is niet klaar.
Wanneer is het wel klaar? Nooit. Het zal er altijd zijn. Om me heen. Dichtbij. Vanzelfsprekend bijna. En vertrouwd.
Zo ervaar ik mijn leven. Dat het altijd er is. Het verdriet.
Als de zon schijnt. Als ik witlof eet. Als ik de kinderen toestop. Ik draag altijd het gemis aan Eberhard mee.
                                                                                                                                                    Femke van der Laan

Hoe kijkt u terug op de dagen rondom het overlijden?

Als de uitvaart van uw dierbare achter de rug is, daalt er een zekere stilte en grote leegte op u neer. Misschien vindt u het fijn dat wij samen met u terugkijken op de bijzondere dagen van het afscheid. Daarvoor maken wij, als u dat wilt, een afspraak om u te bezoeken. Dat doen wij zo'n twee à drie weken na de uitvaart.
Hoe gaat het met u en hoe bent u de afgelopen tijd doorgekomen? Wellicht kunnen wij u nog ondersteunen bij vragen die u heeft?

Daarnaast horen wij natuurlijk graag hoe u onze ondersteuning heeft ervaren. Wij stellen het zeer op prijs als u uw reactie op wilt schrijven. Dit kan door het invullen van het formulier onder aan deze pagina.

Oktober 2019
Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding van Cunera Schaapveld. De manier van begeleiden en de hulp met het maken van de rouwkaart en herinnering kaartje was erg fijn en warm. Zonder deze hulp is dat een lastige klus zeker als er emotie speelt en er geen ervaring mee is. De rouwhuiskamer is een fijne ruimte om afscheid te nemen van een dierbare. Op de achtergrond is Cunera aanwezig  bij eventuele vragen en dat geeft een fijn gevoel. De begeleiding tijdens de uitvaart was fijn en warm zodat wij geen zorgen hadden over het verloop daarvan. Kortom het was een zorgeloze uitvaart voor ons. Met dank aan Cunera van rouwcentrum Tumulus. Jan Driessen en Trees Sluiter-Driessen.

Belt u bij overlijden: 026 – 32 58 440
Dag en nacht bereikbaar

 

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen...

Na de uitvaart zijn wij benieuwd naar hoe u de ondersteuning van Tumulus in de dagen rondom het overlijden en afscheid van uw dierbare hebt ervaren. Wilt u uw gedachten hier opschrijven? U kunt dit met uw (voor)naam of anoniem invullen. Wij respecteren uw privacy.