Begrafenis Nijmegen laten verzorgen door Tumulus Uitvaartverzorging

Het verliezen van een dierbare is een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in ons leven. Na het overlijden volgt dan ook een moeilijke, emotionele en heftige periode. Hierin moet veel geregeld worden voor een begrafenis in Nijmegen.  Uitvaartverzorging Tumulus kan u bij het verzorgen van een begrafenis Nijmegen ondersteunen. Onze uitvaartleiders luisteren naar u en ondersteunen u in de dagen na het overlijden van uw dierbare. Zo krijgt u gelegenheid om liefdevol en met aandacht afscheid te nemen van uw overleden dierbare.

Tumulus Uitvaartverzorging verzorgt een passende begrafenis in Nijmegen. Hierbij kunt u op een waardige manier afscheid nemen van uw dierbare. Bij het verzorgen van een begrafenis in Nijmegen bent u bij ons dan ook verzekerd van:

  • Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal;
  • In huiselijk sfeer afscheid nemen van uw dierbare;
  • Een vast contactpersoon die u en uw familie begeleidt;
  • Wij verzorgen de begrafenis in Nijmegen ongeacht de verzekering;
  • Wij bieden rouwhuiskamers in Huissen en Bemmel.

Wenst u meer informatie te ontvangen over onze mogelijkheden betreffende een begrafenis in Nijmegen? Neem dan contact met ons op. Dit doet u door een e-mail sturen via ons contactformulier of door te bellen naar 026 – 325 84 40.

Tumulus Uitvaartverzorging is bereikbaar via postadres Langestraat 52 B in Huissen.

Opbaren door Tumulus Uitvaartverzorging

Tumulus Uitvaartverzorging onderscheidt zich als uitvaartonderneming door het faciliteren van rouwhuiskamers. Wij vinden het namelijk van belang dat u in huiselijk sfeer afscheid kunt nemen van de overleden dierbare. In het geval van een begrafenis in Nijmegen kunnen wij voor het opbaren gebruik maken van de rouwhuiskamer in Bemmel of Huissen.

U krijgt bij ons de sleutel van de rouwhuiskamer, waardoor u 24 uur per dag de beschikking heeft over de ruimte waar uw overlijden dierbare opgebaard ligt. U hoeft dus niet met ons te overleggen over bezoektijden. Dit is volledig aan u.

Het verzorgen van een begrafenis Nijmegen en omstreken

Tumulus Uitverzorging verzorgt niet alleen een begrafenis in Nijmegen. Ons werkgebied is zelfs erg ruim. Vanuit onze twee vestigingen / rouwhuiskamers kunnen wij werkzaam zijn voor vele plaatsen in de omgeving van Nijmegen. Voor informatie over ons werkgebied verwijzen wij u graag door naar onze website. Indien u andere vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.